Uniek landelijk netwerk van senioren

StreetSeniors werkt exclusief met de sterkste spelers in de uitzendbranche voor senioren en heeft zo toegang tot een poule van in totaal meer dan 5000 ervaren senioren verspreid over vrijwel het hele land.

SeniorCall

Wij werken integraal samen met SeniorCall. Daardoor kunnen we door ons betrokken (eenmalige) donateurs op een gepast moment zorgvuldig op laten volgen door ervaren seniore telefonische fondsenwervers. De medewerkers zijn allemaal 55- of 65-plussers. Het voordeel van het werken met deze doelgroep is dat zij beschikken over een ruime (levens)ervaring en mensenkennis. Hierdoor zijn zij geloofwaardige gesprekspartners voor donateurs. Organisaties als Vogelbescherming Nederland, Alzheimer Nederland en het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR) besteden hun telemarketing daarom uit aan Seniorcall: www.seniorcall.nl.  

 

Leenaers Verloop Van der Westen

Deur-aan-deur- en straatwerving is slechts één fondsenwervende optie voor uw organisatie. Wellicht zijn er ook andere - of betere - opties. Leenaers Verloop Van der Westen helpt optimale fondsenwervende strategien te ontwikkelen. Daarin kán deur-aan-deurwerving met senioren relevant zijn. Maar dat hoeft niet. De rijke ervaring van Leenaers Verloop Van der Westen met uiteenlopende disciplines zoals sponsoring, major donorwerving, fondsenwervende acties en evenementen en ook nalatenschappenwerving staat garant voor de beste wervingsstrategie voor uw organisatie. www.lvwadvies.nl