Over ons

We hebben onze bijna veertigjarige ervaring met fondsenwerving voor goede doelen en instellingen voor zorg & welzijn, kunst & cultuur, onderwijs & wetenschap en natuur & milieu gecomprimeerd in de streetsenior-aanpak. We delen de visie dat senioren verder komen om leeftijdsgenoten duurzaam (als donateur) te verbinden aan voor hen relevante doelen. Tegelijk zijn we zodanig vertrouwd met de cultuur en processen van zoveel uiteenlopende non profit organisaties, dat we altijd efficiënte manieren vinden om intern draagvlak te vinden voor deze voor instellingen vaak onorthodoxe en risicovolle campagne.

 

Guido den Heijer

Guido den Heijer is oprichter en algemeen directeur van Seniorcall. Seniorcall is gespecialiseerd in telefonische fondsenwerving voor non-profit organisaties als goede doelen en instellingen op het gebied van zorg en cultuur.

 

 

 

Hans van der Westen

Hans van der Westen heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in vrijwel alle fondsenwervende disciplines voor tientallen uiteenlopende non profit organisaties. Als partner van adviesbureau Leenaers Verloop Van der Westen ontwerpt hij fondsenwervende strategieën op maat. In voorkomende gevallen deur aan deur- en straatwervingscampagnes met senioren, zoals voor lokaal en regionaal cultureel erfgoed, ziekenhuizen, hospices etc.